Vestlands­alliansen (nærings­rådene i Bergen, Stavanger, på Hauga­landet og på Stord) inviterer sammen med Hordfast AS og Rogfast til konferanse om «Det nye Vestlandet». På grunn av korona-viruset er denne utsatt til høsten. 

«Det nye Vestlandet»

Choice Hotel, Bergen Airport| 23. november 2021 kl. 10.00 – 15.00

Konferansen «Det nye Vestlandet» vil ha fokus på de enorme mulighetene Rogfast og Hordfast vil bety for mobilitet, nærings- og arbeidsliv, bo-arbeidsmarkeder og regionforsterking på Vestlandet.

 

Næringsuvikling med Hordfast

Dette i en stadig tøffere nasjonal og internasjonal konkurransesituasjon om folk og etableringer. Vestlandets muligheter under byggingen av Norges to største veiprosjekt vil også være tema, med søkelys på framdrift i prosjektene og store muligheter for vårt næringsliv.

Rogfast og Hordfast vil åpne opp for større synergi og felles målsettinger for Vestlandets næringsliv og befolkning, herunder positive virkninger av rasjonelle tilførselsveier til E 39.

Du vil møte ledende politikere fra Regjering og Storting, vegdirektøren og direktør for utbygging i Statens Vegvesen. Fylkesordførerere og ordførere i Vestland, Rogaland, Stavanger og Bergen er invitert, i tillegg til en rekke næringslivsaktører som tar oss med inn i deres visjon for Vestlandet med Rogfast og Hordfast på plass.

MELD DEG PÅ HER

Spennende innhold

Veimøtet arrangeres på Choice Hotel Bergen Airport hotel, og blant dem som deltar er utbyggingsdirektør Kjell Inge Davik, fylkesordfører Jon Askeland, byrådsleder Roger Vallhammer, stortingsrepresentant (Ap) Sverre Myrli, vegdirektør i Statens vegvesen Ingrid Dahl Hovland, Adm. direktør i Bergen Næringsråd Marit Warncke, prosjektleiar i Statens vegvesen Inge Alsaker, CEO i SR group Bjørn Røstad, daglig leder i Haugaland næringspark Tiril Fjeld, CEO i Hydro aluminium / Leirvik Helge Gjøsæter og fylkevaraordfører i Rogaland Arne Bergsvåg (Sp).

LES MER OM PROGRAMMET HER